rli-logo

Kontakt

Raiffeisen-Leasing
International GmbH

Am Stadtpark 3
1030 Vienna

Telefon: +43-1-71 707-2071
Faks: +43-1-71 707-762966
Contact details, Route planner

kfz Sonde shpimi Mustang&Atlas Copco 5-F4

ALShqiperi

objekti: ID30959
local: ID477
prodhuesi:Atlas Copco
viti prodhimit:2008
vendndodhja:Tirana, Albania
modeli.:5-F4
tipi:vertical/horizontal drilling machine
Nenkategori:174
pesha sherbyese:14000
prodhuesi motorit:Atlas Copco
fuqia motorike:112

çmimi (pa TVSH)

ALL 11,610,000

ankand
primary picture

Mustang 1


2

2

3

3

4

4


pershkrimi:

Sonde shpimi per miniera e markes Mustang&Atlas Copco, model 5-F4 me shume pak ore pune. Ne gjendje shume te mire teknike dhe gati per pune. Ideale per kerkime gjeologjike dhe minerare. Viti i Prodhimit 2008


kontakti kombetar:

emri: rlal.remarketing
Tel.: +355 4 2381000-1549
I levizshem:+355682088100
E-mail:rlal.remarketing@raiffeisen.al
Vendi: Shqiperi
Kontakt

kontakti nderkombetar:

emri: Ana Ionita
adresa.: Am Stadtpark 3, 1030
Tel: +43171707-3844
E-mail: ana.ionita@rbinternational.com
Vendi: Austria
Kontakt
te gjitha vlerat, pa perfshire TVSH