rli-logo

Kontakt

Raiffeisen-Leasing
International GmbH

Am Stadtpark 3
1030 Vienna

Telefon: +43-1-71 707-2071
Faks: +43-1-71 707-762966
Contact details, Route planner

kfz ULTRASOUND MY LAB 60

BHBosnje dhe Hercegovine

objekti: ID39059
local: ID13908
prodhuesi:ESOATE
viti prodhimit:2014
vendndodhja:Banja Luka, BiH
modeli.:ESOATE
tipi:MY LAB 60
Serial number: 4455
YOC: 2014

çmimi (pa TVSH)

BAM 51,282

ankand
primary picture

Pic1


Pic3

Pic3

Pic5

Pic5

Pic2

Pic2

Pic4

Pic4


pershkrimi:

19" LCD monitor , COMPLETE SCANER, XView, CFM


kontakti kombetar:

emri: Edin Torlak
Tel.: +387 33 254 362
I levizshem:+387 61 218 343
Faks:+387 33 254 349
E-mail:edin.torlak@rbb-sarajevo.raiffeisen.at
Vendi: Bosnje dhe Hercegovine
Kontakt

kontakti nderkombetar:

emri: Ana Ionita
adresa.: Am Stadtpark 3, 1030
Tel: +43171707-3844
E-mail: ana.ionita@rbinternational.com
Vendi: Austria
Kontakt
te gjitha vlerat, pa perfshire TVSH