rli-logo

Kontakt

Raiffeisen-Leasing
International GmbH

Am Stadtpark 3
1030 Vienna

Telefon: +43-1-71 707-2071
Faks: +43-1-71 707-762966
Contact details, Route planner

TE DHENAT BAZE

Kerkesat per informacion sipas Aktit Austriak te Tregetise Elektronike

Raiffeisen-Leasing International GmbH
Zyra e regjistruar (njekohesisht adresa postare):
Am Stadtpark 3
A-1030 Vienna
Phone: +43-1-71707-2071
Fax: +43-1-71707-76-2071

Numri i Regjistrimit te Kompanise:
FN 157024v at the Commercial Court of Vienna

Numri i Identifikimit te TVSH:
UID ATU 44110500

Deklarata Sipas Aktit Austriak te Medias:
Publikues dhe Pronar i Medias i Faqes se Internetit/Domainet www.rli.co.at; www.raiffeisen-leasing-international.net; www.raiffeisen-leasing-international.com; remarketing.raiffeisen-leasing.com; www.raiffeisen-leasing.net; www.rli-used.com; www.rli-used.co.at:
Raiffeisen-Leasing International GmbH
Am Stadtpark 3, A-1030 Vienna

Qellimi i Biznesit:
Pjesemarrje ne kompani vendase dhe te huaja, manaxhim pjesemarres si kompani aksionere.

Bordi Drejtues:
Michael Hackl, Dieter Scheidl

Aksioneret (me te pakten 25% te aksioneve te Media Owner):

100% Raiffeisen Bank International AG (nepermjet RLI Holding GmbH)


Numri i Regjistrimit te Kompanise:
FN 122119m ne Gjykaten Tregetare te Vienes

Bordi Drejtues:
Karl SEVELDA (CEO), Johann STROBL, Klemens BREUER, Martin GRÜLL, Peter LENNKH, Andreas GSCHWENTER


Basic tendency of the content of the Website "www.rli.co.at":
Presentation of Raiffeisen-Leasing International GmbH

Basic tendency of the content of the Website"www.rli-used.com":
Presentation of Raiffeisen-Leasing International GmbH used equipment

Ju lutem shikoni gjithashtu Deklaraten e Mungeses se Pergjegjesise.


Webtechnologie
AGnet
Gerhard Apfelthaler
Brand 145
3873 Brand
Entwicklung und Administration
Christian Trepetschnigg
Asset Management & Remarketing
christian.trepetschnigg@rli.co.at
+43 1 71707 2063